Bárányszőr ágybetét babáknak

Bárányszőr ágybetét babáknak
Teljes méretű kép megtekintése

Cikkszám: 200001


Bowron

Az új-zélandi Bowron cég már több, mint 100 éve gyárt kiváló minőségű bárányszőr termékeket.

A mindez idő alatt megőrzött minőség iránti töretlen elkötelezettségüknek köszönhetően vált a Bowron név egynlővé a világ legkiválóbb bárányszőr termékeivel.

A Bowron Babycare bárányszőr termékei ideális betétek pl. ágyba, babakocsiba, játékhoz és utazáshoz.

Az elmúlt húsz év során több mint egymillió baba és szülei voltak hálásak egy új-zélandi anyuka nagyszerű ötletének. Az édesanya megfigyelte, hogy a hosszantartó kórházi kezelésen résztvevő betegeknek milyen jót tesz a bárányszőr derékalj, és úgy gondolta, hogy a dolog a törött lábú babájánál is beválhat, enyhítheti a fájdalmát. Kipróbálta, és az elképzelés működött! A bárányszőr valóban kényelmesebbé, és nyugodtabbá tette a kezelést. Ebből az ötletből született meg később a Bowron Babycare néven kimondottan babáknak szánt bárányszőr.

bowron-babycare-lambskin-long

Az anyuka azt gondolta, hogy nagyszerű kényelmet és biztonságot jelentene  a babáknak egy természetes gyapjú ágybetét. Az ötletét elmesélte a Bowron cégnek. A Bowron szakértői a Gyapjúkutató Intézet munkatársaival karöltve kezdtek a téma kutatásába. Négy évig tartott, hogy megtalálják a babák számára ideális bárányszőrt. Az Új-Zélandi Szülők Központjának segítségével folyó kitartó tesztelések meghozták az eredményt. A Babycare bárányszőr azonnal nagy siker lett, ahogy 1970-ben megkezdték a forgalmazását Új-Zélandon és Ausztráliában. Ma már az egész világon keresik a gondos szülők.

A gyártás során sterilizált báránybőr ágybetét hipoallergén és mosógépben mosható. Így kényelmes használat és egyszerű tisztítás mellett hosszú évekig is képes megőrizni finom puhaságát.

Paraméterek:

Hossza: 80-95 cm

Legkisebb szélessége: 55 cm

Szőrmagassága: 40-70 mm

A Bowron bárányszőr ágybetét előnyei

Az alábbiakban bővebben is olvashat a Babycare bárányszőrök előnyeiről:

  • Puha és megnyugtató: A cirógatva nyugtató pihe-puha gyapjúszőr szálakat igazi öröm megérinteni. Segít megelőzni, hogy fekvés közben a gyerek nyűgössé váljon, mivel nincsenek kényelmetlenséget okozó gyűrődések vagy nyomáspontok. A tapasztalatok szerint a hasfájós gyermekeket is segít megnyugtatni.
  • Elősegíti a jobb alvást: A babák hosszabban és mélyebben alszanak Babycare bárányszőrön.
  • A legkönnyebben hordozható ágy: A fiatal utazók azonnal otthonosan érzik magukat az idegen környezetben is, ha velük utazik a saját ágyuk biztonságos puhasága.
  • Télen-nyáron segít: A sűrű gyapjúszálak télen kényelmes melegben tartják a gyerekeket, nyáron pedig a egyedülálló, természetes módon segítenek a veríték elvezetésében és elpárologtatásában, így hűvösebb érzetet nyújtanak.
  • Megbízható: Több mint 25 éve gyártott termék, melyet független laboratóriumokban ellenőriznek. Megfelel a tiszta, élő gypjú Woolmark szabványának
  • Fertőtlenített®: A baktériumok és gombák megtelepedését valamint a kellmetlen szagok kialakulását a Bowron Ülésbetét speciális kikészítése gátolja meg.
  • Könnyen ápolható: A Babycare bárányszőrök a hagyományos babaágyneműnél is kevesebb törődést igényelnek. A kisebb szenyeződések nedves ruhával egyszerűen letörölhetők. Szükség szerint akár havonta egyszer is elég mosógépben kimosni és megszárítani. Minden Bowron termék részletes tisztítási-ápolási útmutatóval kerül forgalomba.
  • Tartós: A Bowron ágybetét a használat és a mosás igénybevétele ellenére is hosszú évekig megőrzi finom puhaságát és rugalmasságát.

Ápolási útmutató

Max. 40°C-os, enyhén mosőszeres vízben géppel és kézzel egyaránt mosható. Fontos, hogy olyan mosószert használjon, mely nem lúgos kémkatású, és nem tartalmaz biológiai enzimeket. A fehérítők ész az enzimek károsítják a kikészített báránybőrt. Szárítsa a kimosott bőrt ruhaszárítő kötélre teregetve, vagy sima felületre kiterítve, a még nedves bőrt kinyújtva. Sugárző, nagy hőnek kitéve a bőr összemegy és megkeményedik.

Amennyiben tárolni szeretné a báránybőr ülésbetétet, akkor lehetőleg közvetlen napfénytől védett, hűvös, szellőző helyre tegye. Nylonzacskóban nem javasolt hosszabb ideig tárolni, mert így a gyapjűszálak nem tudnak párologtani, és meleg környezetben kondenzáció miatt a csomag benedvesedhet.


A termékhez tehnikai adatok nincsenek megadva.

Fogyasztói vélemények:

Még senki sem írt véleményt erről a termékről.
Kérem, jelentkezzen be és írjon egy véleményt.


EnglishCzechFrenchGermanRussianHungarian

Akciós termékek

Fogköszörű - PREMIUM
Fogköszörű - PREMIUM


Légyfogó - tekercs - 500m - FLY END
Légyfogó - tekercs -  500m - FLY END


Malac rögzítő 10-20
Malac rögzítő  10-20


Csiszolókorong - standard 115
Csiszolókorong - standard 115


Szarvasmarha pataprotézis ragasztó - F
Szarvasmarha pataprotézis ragasztó - F


Sekli - egyenes - 14 mm
Sekli - egyenes - 14 mm


M 5000i
M 5000i


Füljelző - XF
Füljelző - XF


Füljelző - ENAR Senior klippel
Füljelző - ENAR  Senior klippel


Akkumulátor - CONSTANTA2
Akkumulátor - CONSTANTA2


Orrfogó - nikkelezett, kötéllel
Orrfogó - nikkelezett, kötéllel


Nyírógép - OSTER MARK I
Nyírógép - OSTER MARK I


Villanypásztor dob - standard
Villanypásztor dob - standard


Patacsípő fogó - nagyoló
Patacsípő fogó - nagyoló


Villanypásztor tesztelő
Villanypásztor tesztelő


Riasztó - MBX, sziréna
Riasztó - MBX, sziréna


Állatjelölő spray
Állatjelölő spray


Itató-modell:3410-4E
Itató-modell:3410-4E


Ivartalanító fogó - egyenes
Ivartalanító fogó - egyenes


Marha béklyó - álítható - minőségi
Marha béklyó - álítható - minőségi